ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΗΣιαμπανόπουλος Γ.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αφετηρία για αναζήτηση στον κόσμο των αγνών προϊόντων της γης μπορεί ν' αποτελεί για τον καθένα μας κάτι εντελώς ξεχωριστό, όπως ένα βίωμα, μια εικόνα, μια μυρωδιά, μια γεύση, που χρωμάτισαν ανεξίτηλα τα παιδικά μας χρόνια και καθόρισαν την πορεία μας ...

Η πείρα και η σοφία ...

... των παλαιών γενεών συναντά την τεχνογνωσία και καινοτομία των τωρινών και δένουν αρμονικά. Παραδίδονται στην επόμενη γενιά για να συνεχίσουν την πορεία μέσα στο χρόνο ...
Η αγάπη για την πατρώα γη και τα προϊόντα της στάθηκε η αφορμή για την ίδρυση της " Γ. Σιαμπανόπουλος - εν αγρώ", που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, τυποποίηση και διάθεση αγροτικών προϊόντων. Βασικός στόχος είναι ν' ανταποκριθεί στη σύγχρονη τάση για αυθεντικά και υγιεινά προϊόντα με άριστη ποιότητα.

Γρηγόρης Σιαμπανόπουλος

Καταγωγή από το Χρώμιο Κοζάνης, από γονείς αγρότες. Από μικρή ηλικία μυήθηκε στα μυστικά της γεωργίας, της αμπελουργίας και της μελισσοκομίας. Παρ' ότι στην πορεία της ζωής του ασχολήθηκε με το εμπόριο, εν τούτοις δεν εγκατέλειψε ποτέ τις γεωργικές ασχολίες, μέχρι που αποφάσισε να συνδυάσει αυτές τις δυο ενασχολήσεις.

Γιώργος Σιαμπανόπουλος

Όπως και ο πατέρας, δε μπόρεσε να ξεφύγει από τα θέλγητρα της γης. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, αποφάσισε ν' ασχοληθεί με παραδοσιακές αλλά και σύγχρονες καλλιέργειες. Το πεδίο των δραστηριοτήτων του βρίσκεται στην Κοζάνη (καλλιέργεια αμπελιού - οινοποίηση, μελισσοκομία) και στο χωριό Χρώμιο (καλλιέργειες σιτηρών - τσαγιού - λεβάντας - ρίγανης και αμπελιού).